Flytt

blå2.jpg

På lördag flyttar jag till Göteborg med Unni. Det är spännande att flytta hemifrån på riktigt, och jag är väldigt förväntansfull på både lägenheten och staden. När vi har packat upp och fixat lite så ska jag visa hur lägenheten ser ut!

Jag har länge känt mig dålig på att rita och skriva för hand. Ibland har det känts extra jobbigt eftersom jag till exempel gillar typografi och bokstavsformer, men inte känner mig särskilt bra på att uttrycka mina idéer med penna. På Helliden så var nästan alla i klassen bra på att illustrera och skissa för hand, medan jag bara kände mig trött på att mina händer aldrig gjorde som jag ville. Vanligtvis så brukar jag inte visa upp saker som jag har ritat just därför, men den senaste tiden har jag börjat känna mig säkrare med tuschpennan och har därför fyllt upp mer och mer av mina skissblock. En del ser fortfarande ut som skit, men annat, som illustrationen här ovan, börjar faktiskt likna något!